Član
Al_Galone je napisao(la):trizex je napisao(la):to neke sportske selne, koliko konja daju ? : )
Heheheh
zavisi koliko ih konjski stegnes
hahah dobar
Al_Galone je napisao(la):trizex je napisao(la):to neke sportske selne, koliko konja daju ? : )
Heheheh
Heheheh
trizex je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):trizex je napisao(la):to neke sportske selne, koliko konja daju ? : )
Heheheh
Uuu mi lajki, vazda sam imao problem s osjecajem kad treba stegnuti nesto sta sam selni i sarafa od amortizera, kugli i slicnog pokidao uff
Al_Galone je napisao(la):trizex je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):trizex je napisao(la):to neke sportske selne, koliko konja daju ? : )
Heheheh
Uuu mi lajki, vazda sam imao problem s osjecajem kad treba stegnuti nesto sta sam selni i sarafa od amortizera, kugli i slicnog pokidao uff
ti si dobar,ja sam jednom slomio svjecicu u glavi
i to sve ono hajde reko bolje malo pretegnuto nego malo labavo :icon_rolleyes:
jbg ni ja nikad osjecaja nemam
esso_sa je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):trizex je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):trizex je napisao(la):to neke sportske selne, koliko konja daju ? : )
Heheheh
ti si dobar,ja sam jednom slomio svjecicu u glavi
i to sve ono hajde reko bolje malo pretegnuto nego malo labavo :icon_rolleyes:
jbg ni ja nikad osjecaja nemam
Zato iduci put kad ne budes siguran koliko sta trebas stegnut, zovnes mene da ti posudim moment kljuc i stegnes ga fabricki
takac je napisao(la):Hahah gale gale neda tebi djavo mira nikako, haj da vidimo sta ce od ovoga ispasti, ako bude pratio golficeve stope bice neka spora masina =)
Nadam se da ces uskoro imati neki clip kako ide ovaj talijano =)
Al_Galone je napisao(la):Ima li gdje dobar a relativno normalne cijene moment?
esso_sa je napisao(la):Dobro ti je lego IC ! Steta samo za poveliku duzinu cijevi ali sudeci po polozajima izlaza sa turbine i usisne klapne (bar koliko mogu vidit na slikama) drugacije nije moglo...
A zar nisi trebo narucit nov IC ?