elmir je napisao(la):edoze je napisao(la):extra je,fine slike
mah suti ovo sam nabrzinu dok sam imao koju kap goriva pozurio sam da mi nestane:lol::lol:
edoze je napisao(la):elmir je napisao(la):edoze je napisao(la):extra je,fine slike
mah suti ovo sam nabrzinu dok sam imao koju kap goriva pozurio sam da mi nestane:lol::lol:
pa UGASIS auto:lol::lol:
Death_beat je napisao(la):oo lijepo izgleda boga mi, cestitam
sad ce biti jos vise zena oko tebe :icon_biggrin:
Golf 1 TDIntercoler je napisao(la):to svakako,vec sam dva tri puta navracao u travnik gore na kalbunar u jedan kafic,za koji dan opet pa platim taj dug za gorivo hehe (uu vidio sam jednog bmv gore dobra boja zelenkasta neka,metalik boli glava)
allroad je napisao(la):fine felge legle pravo... sve mu je dobro samo te to gorivo zeza
elmir je napisao(la):jel kabriolet:icon_question::icon_question: a i ja nekad odem na pice gore.. u kojem si bio kaficu,salonu,kod mente ili onaj novi zabiravio sam kako se zove:icon_question:
Golf 1 TDIntercoler je napisao(la):elmir je napisao(la):jel kabriolet:icon_question::icon_question: a i ja nekad odem na pice gore.. u kojem si bio kaficu,salonu,kod mente ili onaj novi zabiravio sam kako se zove:icon_question:
jes,jes onaj novi kafic do onog nekog internet kluba playstation i to,ja ga i radio pa zato tuj i svratim