emirEX_sa je napisao(la):tebalo bi da moze (kompletno sjenilo sa svim elementima). far je po obliku isti kao i onaj bez prstena
ivanovic.i je napisao(la):Evo i ja da se ukljucim
Par puta sam polirao farove(plasnicne) i uvijek mi izadju kao iz prodavnice(novi)
Ako je far dosta potamnio i kad ga predjes noktom ostavlja trag onda ga obrusis sa vodobrusnim 600 pa sa 800 pa 1000 i na kraju sa 2000 dok ne uklonis sve riseve e onda ga ispoliras sa 3m pastom(po mogucnosti polirkom sa crnom i bijelom pastom) i problem rijesen.
Nemas potrebe sa unutrasnje strane da ga poliras,mozes samo da ga ocistis a ako zelis da zatamnis sjenilo to mozes da ofarbas sa bezbojnim lakom pa u njega dodas malo crne farbe ali znaj da gubis min 30 % jacine svjetala.
Pozdrav
allroad je napisao(la):bolje ne radi to sj*at ces far a uostalom sta ce ti angel eyesna golfu samo ce ruznije izgledat
ibizasa je napisao(la):dajjjjjjjj nam slike
mogu mislit kako izgleda navece :icon_twisted: :icon_biggrin:
allroad je napisao(la):izvini druze bogat
nemam nikakvih problema samo sam iznio svoje misljenje a to je da angel eyes ne gotivim kao ni LED diode
allroad je napisao(la):izvini druze bogat
nemam nikakvih problema samo sam iznio svoje misljenje a to je da angel eyes ne gotivim kao ni LED diode
Jassmin je napisao(la):allroad je napisao(la):izvini druze bogat
Skloni onda sliku sa profila sa angel eye :lol: