Schumi je napisao(la):Ma sve su to govna za ljude koji ne mogu u stvarnom životu upoznavati ljude,pa preko tastature prave od sebe ono što nisu
LudoA je napisao(la):Schumi je napisao(la):Ma sve su to govna za ljude koji ne mogu u stvarnom životu upoznavati ljude,pa preko tastature prave od sebe ono što nisu
Sta ova recenica treba da znaci?
Prvo vrijedjas clanove da su govna, drugo kakve veze ima facebook sa stvarnim zivotom i upoznavanjem ljudi?
Schumi je napisao(la):LudoA je napisao(la):Schumi je napisao(la):Ma sve su to govna za ljude koji ne mogu u stvarnom životu upoznavati ljude,pa preko tastature prave od sebe ono što nisu
Sta ova recenica treba da znaci?
Prvo vrijedjas clanove da su govna, drugo kakve veze ima facebook sa stvarnim zivotom i upoznavanjem ljudi?
Samim tim što sam rekao govna za ljude koji ne mogu... govori da se to odnosi na fb a nisam ničim uvrijedio članove...A evo i kakve veze ima sa stvarnim životom..Svaki dan srećem ljude i znam dosta ljudi koji nemaju muda prići djevojci pa onda preko neta se ohrabre..Sređuju slike u PS-u da dobro izgledaju,čak kradu druge slike itd itd..Čak se jednom neko predstavio kao ja i postavio moje slike,jel tebi to zdravo?To je način da se predstaviš u sasvim drugom,vještačkom svjetlu.I što je više puta dokazano da pedofili prave lažne profile sve mi govori!Sad je FB in,kul si ako imaš profil ali isfuraće i to.Ja lično nemam razloga da se regam,osim jedino da igram igrice možda.Imam prijatelje u stvarnom životu sa kojima redovno održavam kontakte i ne treba mi jedan FB za to,imam djevojku i ne treba mi FB da se upoznam sa nekom.Svaka čast ljudima koji koriste FB u prave svrhe ali takvih je malo.Nabijem ja sve furače na stojka.