cak nema ni 4 vrata hahahau tome i jeste poenta, megane ne izlazi u serijsku proizvodnju već limitiranu i kao takav skoro je duplo skuplji od cupre, nevažno za te tunerske dodatke, auto nije standardan zbog drugih stvari, npr. nema zadnje sjedište, nema klimu, radio, zadnji brisač, zadnja stakla (plexiglas) i td. odnosno napravljen je samo da obori rekord, a da li biste vi dali skoro 90.000 KM za auto kojim "ne možete" otići na more
i cupra ima odličnu cijenu, ova 280 sa 19kama, panoramom i led svijetlima 48.000 KMTacno tako , ko god kupi te aute nece ih voziti u tim granicama , mozda i hoce mali postotak ali vecina ce da vozi malo mrze od standardnog obicnog auta. Zato ja opet kaze za novac ulozeno dobijeno nebitno sto je Opel znaci da ga je LADA ovakvog napravila prije bih njeg izabrao nego bilo kojeg hatch na trzistu. Znaci 20sec je sporiji od rivala ali sa cijenom od 59.900 u full znaci opremi , rikverc kamera , grijaca volana , senzori naprijed nazad , ele. preklopni retrovizori , infinity ozvucenje itd itd mislim da je obo best buy koji nazalost nece na balkanu nikad biti popularan.
Upravo, i ovaj stariji cup je pretvrd, bilo koji model da sam se vozio u njemu je stvarno katastrofa, ovaj je na razini r26r vjerovatno, to nije auto za svaki dan deifinitivno..u tome i jeste poenta, megane ne izlazi u serijsku proizvodnju već limitiranu i kao takav skoro je duplo skuplji od cupre, nevažno za te tunerske dodatke, auto nije standardan zbog drugih stvari, npr. nema zadnje sjedište, nema klimu, radio, zadnji brisač, zadnja stakla (plexiglas) i td. odnosno napravljen je samo da obori rekord, a da li biste vi dali skoro 90.000 KM za auto kojim "ne možete" otići na more
između svih ostalih stvari na kojima su uštedili kilograme i sjedište je skoro duplo tanje i naravno lakše, što znači guzovi da ti otpadnuUpravo, i ovaj stariji cup je pretvrd, bilo koji model da sam se vozio u njemu je stvarno katastrofa, ovaj je na razini r26r vjerovatno, to nije auto za svaki dan deifinitivno..
um.. vjerovatno je do distributera i marketinga opela u bih, a ne do samih ljudi, pa nismo mi toliko mentalno niti finansijski zaostali za komsijama, onda je ocigledno do samog opela tj do mreze distributera.. logicno@Little Dragon nije na balkanu samo u BiH, mislim da u Hrvatskoj ima dosta OPC modela. Fakat mi nije jasno zašto nema OPC modela u BiH, s obzirom na broj GTI i Renault RS modela.