stefan je napisao(la):koji su minimalni uslovi za instalaciju flatout2
Schumacher je napisao(la):a imal kakv link za onu hunting unlimited 2008 da je full verzija da nije ona trial ili kako vec se zove istekne ona licenca i kaze kupi full verziju za 19 dolaraako ima ili ova moze da se produzi pisite posto se ne kontam u ovo najbolje
![]()
corrado je napisao(la):flatout 3 ti radi zbog grafe i proca, inače je prezahtjevna igra za premale promjene od dvojke.. po mom mišljenju dvojka je najbolja... igralo se dosta to i online(inače može crackana dvojka online)
btw.. nemogu s ničim otvorit od driv3ra .bin fileove ..ni poweriso neće koji ima podržan .bin format, ni daemon tools, daj ako imaš link od original stranice od kud si preuzeo to sve, možda tam nešt piše.. nije 7zip ni rar, znači mora bit image, al nema .cue bezveze skido lol
stefan je napisao(la):meni je
2.8ghz procesor
512mb ram
80gb hard disk
graficka 128mb
dali moze podrzati flatout2:icon_question:
Schumacher je napisao(la):a imal kakv link za onu hunting unlimited 2008 da je full verzija da nije ona trial ili kako vec se zove istekne ona licenca i kaze kupi full verziju za 19 dolaraako ima ili ova moze da se produzi pisite posto se ne kontam u ovo najbolje
![]()
imam ti ja na CD-u
-hunting inlimited 2
-hunting unlimited 2008 i jos neki ja mislim da je 2009