ahaaa sad znam ko si vidjo sam te sa PIVOVARNA LASKO vozilom. nije upravo je kostalo 8000€ tako da je bio na fr tablicama i onda carina porez i malo vise izaslo :icon_confused: ali eto dobro je.addo je napisao(la):Vidjao sam ja ovo auto i u Visokom, lik odmah pokupio nasu djevojku, naravno lozi se na strance, a auto je bilo na francuskim tablicama tako da... Auto uzivo nije los ali slazem se za ove felge, moze i bolje izgledati ali svako ima svoj ukus! A auto je cini mi se kostalo na autopijaci 6000eura! pozz
zerom je napisao(la):ahaaa sad znam ko si vidjo sam te sa PIVOVARNA LASKO vozilom. nije upravo je kostalo 8000€ tako da je bio na fr tablicama i onda carina porez i malo vise izaslo :icon_confused: ali eto dobro je.addo je napisao(la):Vidjao sam ja ovo auto i u Visokom, lik odmah pokupio nasu djevojku, naravno lozi se na strance, a auto je bilo na francuskim tablicama tako da... Auto uzivo nije los ali slazem se za ove felge, moze i bolje izgledati ali svako ima svoj ukus! A auto je cini mi se kostalo na autopijaci 6000eura! pozz
Sale je napisao(la):jedina zajebancija s ovim autom jest sto preko zime moras pjeske.
Kenno je napisao(la):Sale je napisao(la):jedina zajebancija s ovim autom jest sto preko zime moras pjeske.
Ma ne moraš, vidi koliko spojler ima naprijed (šala, šala)