Sve je to ok za prvi put ja sam zadovoljan
nadam se da ce i u skorije vrijeme broj EMMA takmicara barem koliko toliko se popraviti da ce nas biti barem 3 - 5 i koji ce braniti zastave BiH
Samo 16 bodova ispred mene znam,i znam sta je dalje ciniti
mada momku sto je uzeo prvo mjesto max respec za trud sto je ulozio u auto
do sada nevidjeno u pitanju je A6 flueroscantne perla bijele boje,znaci svijetli auto u mraku chromirane felge,hidraulika
,sto smo do sada samo vidjali na TV-u sa nigerima
a unutrasnjost necu ni da pricam suvisno je svaki komentar bijela koza,bijelo drvo,veliki LCD na sredini vozila,PS,instrument tabla u njoj se nalazi LCD display oblika instrument table sve sto reprodukuje na DVD-playeru prenosi se na instrument tablu gdje je upakovan LCD,o bunkeru necu ni da pricam od opreme pa do savrsenstva kako je uradjeno imaju slike suvisne su rijeci ............momak je uzeo i prvo mjesto u svojoj klasi na style-u,......samo cu jos reci da samo ali samo prednji sistemi kostaju cca 11000 KM
ak se varam nek me Muha ispravi......
25 takmicara je bilo
sto se tice moje klase bilo nas je troje.
Ne Igy tek kad se osvoji prvo mjesto u svojoj klasi automatski sljedece tamicenje si u vecoj klasi.
kad osvojis 1 mjesto na Emma Sq entry sljedece takmicenje ides u Emma Sq Expirience 2000
tu se mozes i zadrzati ako zelis s tim da ti vrijednost opreme u autu ne prelazi 2000 eurica :icon_smile: