Elektronska muzika , slusa li ko ?

Elektronska muzika , slusa li ko ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
bulex je napisao(la):
elektronska? depeche mode, fatboy slim, underworld, the chemical brothers, the prodigy, faithless, armand van helden, felix da housecat, vitallic, basemant jaxx bla bla... ne mogu se sjetiti... sad....... ladytron aaaaaaaaaaaaaaa.... paul oakenfold..........hmmmmm..... goldfrapp and so on....

;);)

Član
bulex je napisao(la):
elektronska? depeche mode, fatboy slim, underworld, the chemical brothers, the prodigy, faithless, armand van helden, felix da housecat, vitallic, basemant jaxx bla bla... ne mogu se sjetiti... sad....... ladytron aaaaaaaaaaaaaaa.... paul oakenfold..........hmmmmm..... goldfrapp and so on....

;);)

Član
Za ljubitelje elektronske mjuze iskljucivo novi komercijalni electrohouse i house... http://www.dj-error.blogspot.com/

Član
LudoA je napisao(la):
Skinuo sam 20-tak meni dobrih stvarki ;) hvalisimo.

A ima li gdje kakvih stvari od Enigme ovako obradjenih?
Hmm ima nesto, naleti ovi dana na blog, bit ce uplodane... Imam sad dosta novih electro verzija pop rock-a...

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
skinuo oko 300MB muzike sa bloga , extra stvari fkt , ode limit u pm ako ovako nastavim :icon_biggrin:
Dnevno trosim oko 800 do 1300mb na download mjuze, kako electro tako i raznorazni zanrova....

postavi nam brate linkove ako nije problem , ima i nas koji bi skidali toliko , dobro mozda malo manje :icon_biggrin:

vracam temu iz mrtvih , ne zamjerite :D

Electronic Music

moj blog , ima dobre muzike , a bice je naravno jos , blog je poceo s radom prije par dana ali vec se na njemu mogu naci , izmedju ostalog , najnoviji albumi Armin Van Buurena i Paula Van Dyka ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.