Elektronska muzika , slusa li ko ?

Elektronska muzika , slusa li ko ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nodiash je napisao(la):
Dottore je napisao(la):
Jeff Mills, Umek, Adam Bayer, Chris Liebing ... Tekno ;)

hehehe to su bili dani..sve ih uzivo gledo i sluso...da dodam Carl Coxa, Jamie Bismire/Adama Bayer aka space dj's;), Jell Ford, Terry Francis, David Morales, dj Hell, dj Rush itd itd...ne mogu ih se vise sjetit...dosta ih jos ima a to je stvaaaaaaaarno daaaaaaavno bilo...dobro...ovo je ovaj stari dobri progresivni tehno...ima i ovih laganijih dance i house likova na koje se islo i slusalo al ko ce ti vise se sjetit...jel tako damire i vernese:lol:

Da je bulex tu dodo bi on jos bar 10tak imena...ima bolju memoriju od mene:D

Upravo tako :cool: nekad sam se bavio DJ-ingom i radio na radiu (imao čak svoju Tech-House autorsku emisiju sa 17 god, koja je išla svaki dan od 19-20) a i dan danas za svoju dušu malo na Tracktoru zamixam :)

evo jedan dio cara careva, kako jebe mamu The Bells stvarčici

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rUrUCMMSVK0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rUrUCMMSVK0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
ima li ovdje moderatora da pocisti ovo sranje od OT-a ????

ok , moze mi biti ucitelj sto se tice elektronike , nek bude , ali na neki civilizovaniji nacin a ne tako podhebavati , sve ovo sto je rekao mogao je to ljepse , samo , mozda nije znao ???

Ne sumnjam da je vrhunski poznavaoc elektronske muzike ali ne zna to lijepo reci.

Bilo kako bilo ja slusam sto slusa 99% ljudi koji vole elktronsku muziku i u tome uzivam , jesam kretene , debil , neam pojma o elektronici al uzivam u tome.

;)

Ti si legenda majke mi...ajd da te zamolim da prestanes lupat gluposti pa da i ja prestanem odgovarat na ovu temu...nek ti sledeci post bude vezan za muzikicu il neku pjesmicu...izbaci neki link il neku svoju stvarkicu i bice super...samo nemoj vise svojih statistika ziv bio...pozdrav;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.