samko je napisao(la):Ja sam pratio proslu sezonu zadnje tri sedmice zbog mace, jer ga pomalo gotivim zbog njegove iskrenosti...
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Nemoj ti naseg Ekrema! :-D
Ne znam sto ste se vi toliko nalozili,pa na njega navalili...mislite vi sta hocete o njemu,covjek uzima honorare,snima reklame,intervju mu je 1000 $.
Nije on glup...naprotiv,nasao je fin izvor zarade ( a sve na zezanciju)! Meni licno...drag covjek! Ima puno gorih od njega....pa pjevaju!
emir_89 je napisao(la):TROUBLE_MAKER je napisao(la):Nemoj ti naseg Ekrema! :-D
Ne znam sto ste se vi toliko nalozili,pa na njega navalili...mislite vi sta hocete o njemu,covjek uzima honorare,snima reklame,intervju mu je 1000 $.
Nije on glup...naprotiv,nasao je fin izvor zarade ( a sve na zezanciju)! Meni licno...drag covjek! Ima puno gorih od njega....pa pjevaju!
pola od tih zarada baci u vodu. kakav crni intervju 1000$. eno ga sam stoji pred kamerom i prica po pola sata. isto tako su rekli da ce samo za ulazak dobiti 100.000€ sto je naravno supljak. trazio sedmicni honorar 2000€, ovi mu nisu htjeli dati i pristao na 700.
snimio reklamu za DG i dobio 2-3 hiljade $. dobro jest to njemu neka zarada. ali jadni smo mi kad su nam onakvi ljudi zvijezde i idoli...
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Nije on nikome idol...vec samo kazem da je svoju "zajebanciju" dobro unovcio! A ti razmisli sedmica na farmi 700 eura...kad bi tolike pare zaradio,na neki drugi (legalan) nacin?
Nije on glup...kao sto se cini!