ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Joj jest jak na rijecima pa ne zna ni sta prica ni gdje je stao, zestok je kad kaze "šta" i "ha" i kad ocima ono mrdne kao reci
Kritican je sto se tice konverzcije i motorike, al bitno je da je on siguran da ce pobjedit
hoce zato sto je nastimano,,bit ce maskota,gledat ce 50% raje zbog njega,i onda sto ne bi pobijedio,ha ya
Schumi je napisao(la):Frajer je glup skoro ko OBN-ov red carpet hahahaha
samko je napisao(la):Farma kao farma mi se nikad nije svidjaka zbog kretena koji su bili "farmeri", ni Ekrema ne gotivim ali sam skontao da sto je neko veca budala to je popularniji i vise ga vole... Pink sa njegovim ulaskom dobija gledanost, ali samo na pocetku, sve budale dosade......
dellas je napisao(la):samko je napisao(la):Farma kao farma mi se nikad nije svidjaka zbog kretena koji su bili "farmeri", ni Ekrema ne gotivim ali sam skontao da sto je neko veca budala to je popularniji i vise ga vole... Pink sa njegovim ulaskom dobija gledanost, ali samo na pocetku, sve budale dosade......
Apsolutno si u pravu E jedino sto sam ja rekao da mi je drazi on nego Milos Bojanic i koja je vec bagra sve ulazila i pobedjivala tamo...Inace Pink i njihove emisije su trash!!