Eisa Nagrada za NajZvucnike u Evropi DLS Scandinavia

Eisa Nagrada za NajZvucnike u Evropi DLS Scandinavia

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
mrsko mi pisat romane i objasnjavat se, uglavnom momak je dao primjer dls-a od 100-120€ a ja sam reko da ovi gore sistemi iz prvog posta nisu sigurno takve cijene, ne da ti sto je on postavio nisu takve cjene ... uglavnom nebitno, hvala pojedincima na lijepim rjecima ;) ... pozdrav

IGY

Član
SuperNaturalSound

jel potrebno jos nesto dodati :cool:
ovi C6A su isto tako odlicni, za te pare nema bolje, ja ih imao prije i odlicni su ;)

Početnik
nema ih ni u svedskoj na svakom koraku :) ali eto mozes otici u DLS oni su u Gotheborgu u starom dijelu grada blizu pijace( buvljaka ) i i zamoliti ih da poslusas , rado ce ti omoguciti to..

pa mislim da je vec Jaka Seles u svojoj Bubi pokazao sta ovi zvucnici mogu.. :cool::cool::cool:

324_zoom2.jpg

324_zoom20.jpg

Početnik
muha je napisao(la):
nema ih ni u svedskoj na svakom koraku :) ali eto mozes otici u DLS oni su u Gotheborgu u starom dijelu grada blizu pijace( buvljaka ) i i zamoliti ih da poslusas , rado ce ti omoguciti to..

pa bas i idem blizu Gotheborga ..heheh znam ja gdje ima taki zvucnika..:lol::cool:

Član
Mocno nema sta, i kao sto Muha rece sreca sto nasi lopovi ne znaju sta je DLS,GZ i tak pa prije ukradu FIRST:lol::cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.