deez je napisao(la):kako neko moze da ti da odgovor, i da jos bude konstruktivan kad ti pitanje pociva na masti?
posto si napisao "swap" to te cini velikim poznavaocem automobilizma pa mozes na ovakvom forumu postaviti temu da i drugi naprdjuju sta se moze uraditi na jednom takvom imaginarnom projektu.
Ovaj operativni zahvat ne moze niko napraviti jer je u praksi apsurdan, u BiH bar ne, jer su E46ice sa tim motorom retke posebno u stanju kada mogu donirati motor i ostatak vitaalnih delova... kako god, nema dalje diskusije, glupo je pitanje.
sipa je napisao(la):deez je napisao(la):kako neko moze da ti da odgovor, i da jos bude konstruktivan kad ti pitanje pociva na masti?
posto si napisao "swap" to te cini velikim poznavaocem automobilizma pa mozes na ovakvom forumu postaviti temu da i drugi naprdjuju sta se moze uraditi na jednom takvom imaginarnom projektu.
Ovaj operativni zahvat ne moze niko napraviti jer je u praksi apsurdan, u BiH bar ne, jer su E46ice sa tim motorom retke posebno u stanju kada mogu donirati motor i ostatak vitaalnih delova... kako god, nema dalje diskusije, glupo je pitanje.
Na ovome forumu je sve apsurdno i mastovito sto je imalo ozbiljnije,nego svi rade sablonski sitne stvari,svi se smatraju nekim tunerima a svi rade na principu "spusti,zatamni,stavi gljivu,cipuj i vozi" tako da im je apsurdan i sam izraz "swap" ,ovde sam licno pitao za savjete kako i sta i nadajuci se da cu makar od par rijetkih ljudi koji se iole razumiju dobiti par savjeta sto se tice toga,jer kazem nisam ni ja toliki extremni poznavalac ... a ne hocu li naci s54-ku... vjerovatno ce biti i komentara tipa skupo i tako dalje.... ljudi zaboravljaju da su na forumu koji ima Domenu TUNING... LP
Ili makar u gorem slucaju M54...
Matej19 je napisao(la):sipa je napisao(la):deez je napisao(la):kako neko moze da ti da odgovor, i da jos bude konstruktivan kad ti pitanje pociva na masti?
Na ovome forumu je sve apsurdno i mastovito sto je imalo ozbiljnije,nego svi rade sablonski sitne stvari,svi se smatraju nekim tunerima a svi rade na principu "spusti,zatamni,stavi gljivu,cipuj i vozi" tako da im je apsurdan i sam izraz "swap" ,ovde sam licno pitao za savjete kako i sta i nadajuci se da cu makar od par rijetkih ljudi koji se iole razumiju dobiti par savjeta sto se tice toga,jer kazem nisam ni ja toliki extremni poznavalac ... a ne hocu li naci s54-ku... vjerovatno ce biti i komentara tipa skupo i tako dalje.... ljudi zaboravljaju da su na forumu koji ima Domenu TUNING... LP
Ili makar u gorem slucaju M54...
Svaka cast na ovome "spusti,zatamni,stavi gljivu,cipuj i vozi"...Sve se svodi ovdje na isto,nego potrazi nekog sposobnog mehanicara pa vidi sa njim,mapirajte nesto,ja znam jednog momka u Gornjem Vakufu da je se sa tim bavio jedno vrijeme,swapom motora,ubacivao je dosta vr6 motora u golfove 2 masovno,jos par swapowa je odradio extra ukljucujuci ubacivanje motora 3.0 v6 sa puga 406 coupe u peugeot 205 i cak dizel motor od istog auta 2.2 HDi u puga 205...Sa tim je se strucno bavio ali nazalost ne radi to vise :S Kao sto sam reko malo se raspitaj za dobre mehanicare okolo,jest da kosta ali ako imas mogucnost raspitaj se pa ako ista moze gruvaj :d Sretno
Davor_ je napisao(la):Slobodna procjena 18ak godina, jaja se tek spustila i pocela da svrbe i 200+sati na nfs zanru na xfire???
B.M - Floyd je napisao(la):Milos Tosic iz Topole je ubacio motor od M5, e34 cini mi se.U pitanju je 3.6 pa ako te zanima mogu provijeriti pojedinosti?Mozda si cuo za tog BMW-a, poznat je kao Labud. .
sipa je napisao(la):Medjutim ako cemo vec gledati racunicu... uzmimo u obzir da ovaj V6 od 130 konja u kockici trosi 15-16 gradske... to je skoro kao i E30 M3