bilosto je napisao(la):boze sacuvaj, sto bi te neko nazvao seljacinom... ja samo upitah da li je to - to... ne izjasnih se uopce o svojim emocijama glede istog... btw, srebrenik je prelijep gradic, steta pa ne idem cesto.. a tek put od srebrenika do gradacca, eeeeeee - to je pravi raj za oci! preporucujem... (posebno ovima sto vole gasove udarat... ima dosta mjesta za izginut )SamiRX-8 je napisao(la):...govorite mi da sam seljacina, ne interesuje me
a, da... cula sam i ja da bude ludnica, ali nije my cup of tea...
elem, naravno - ugodan provod, sigurno ce biti zanimljivo... ako nista drugo, a ono zbog miljea :icon_biggrin:
trizex je napisao(la):Samire sta ima u galaxisu? Koliko parica itd?
trizex je napisao(la):Samire sta ima u galaxisu? Koliko parica itd?
Ne znam hoce li ko dolaziti od pjevaca i pjevacica, mada bi trebao neko. Sto se tice parica, 25 KM je rezervacija jednog mjesta.
Chuza je napisao(la):Sa rajom,neki stan iznajmiti trebe zika ono opustena atmosfera :lol::lol:
PS:
zna li neko za neki stan za iznajmiti za novu,mi trazimo ali slabo :icon_rolleyes:
RCat je napisao(la):trizex je napisao(la):Samire sta ima u galaxisu? Koliko parica itd?
Ne znam hoce li ko dolaziti od pjevaca i pjevacica, mada bi trebao neko. Sto se tice parica, 25 KM je rezervacija jednog mjesta.
bili smo neku vecer gore - stvarno luuuudnica!
veceras stoja novakovic 26.12 aca lukas http://www.discogalaxis.com itd.
docek nove smo kod kuce, poslije ponoci smo u lukavcu
Death_beat je napisao(la):joj joj, aca lukas, moralo bi se tamo otici
Death_beat je napisao(la):hoces li ti ici? :lol::lol:
nodiash je napisao(la):Death_beat je napisao(la):hoces li ti ici? :lol::lol:
kako da necu...vatam charter let direkt za lukavac...aca se nesmije fulat
Death_beat je napisao(la):nodiash je napisao(la):Death_beat je napisao(la):hoces li ti ici? :lol::lol:
kako da necu...vatam charter let direkt za lukavac...aca se nesmije fulat
a cojk-a. i charterom odes na pogresno mjesto..u srebrenik ba :lol:
bilosto je napisao(la):eeeee, moji djecaci... nije "gore", nego je "dolje"... nizvodno!
geografija, orjentiranje u prostoru, eeeee :lol::lol::lol::lol::lol:
dobri ste, dobri...