Docek Nove Godine Tuzla

Docek Nove Godine Tuzla

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
daki je napisao(la):
Ko ce ti stan iznajmiti :lol:

za ne povjerovati... mene vec zvalo dvoje, koji znaju moju stambenu situaciju, da pitaju da li bih iznajmila... jedni nudili 200 km za 48 sati... kaze, cak ce i pospremit poslije... hahahhahah ludnica!

no way! :lol::lol:

Legend
bilosto je napisao(la):
daki je napisao(la):
Ko ce ti stan iznajmiti :lol:

za ne povjerovati... mene vec zvalo dvoje, koji znaju moju stambenu situaciju, da pitaju da li bih iznajmila... jedni nudili 200 km za 48 sati... kaze, cak ce i pospremit poslije... hahahhahah ludnica!

no way! :lol::lol:

Hahaha, dobar fazon, cak bi i pospremili.

300 Sa pospremanjem 400 bez :lol:

Nema govora ...

ja slavim u Disco Club EX...a kod nas iznajmis apartman za 100km u centru..ja prosle godine to radioo biloo superr:lol:

Član
Pih kod nas to nazoves i pitas hoce li iznajmiti,i kad kazes to,kad pocne napadati :icon_sad:

Početnik
Chuza je napisao(la):
A cek sto nebi:icon_question:

pa, ne bih zato sto ne volim da riskiram sa stanjem svojih nekretnina... ne mislim da su ti ljudi koji su me pitali idioti, niti da ce mi demolirati stan, ali znam da se u tudjem stanu uvijek opustenije nego u vlastitom...

bulex je napisao(la):
roki_actros je napisao(la):
Mah za volanom kamiona je merak docekati Novu Godinu...Ni jedan docek nije ravan tome...

ti za volanom u retrovizoru slepa.... i vozi misko :D

To Bulex ljubi te brat, vidi se da znas o cemu pricam:lol:;):cool: Samo nas troje (Ti, ja i ona ooo svi zajedno:lol: ooo) Ti-Kamion, Ja-vozac, Ona-Slepa:lol:

Član
hahaha stare kamiondzije:lol:
a ja vala u 10 navece sova...prespavas novu pa ajd ujutro u 6 na poso...tako mi grah pao...a da sam kuci u Tz...definitivno kucna atmosfera sa svojima...

Član
Ma to je to... da i to mjesto vidim u zivotu... ponude na razlicite strane, ali ne mogu vala svake godine ostajati u Tuzli, nek je Srebrenik, ali nesto se promijeniti mora... govorite mi da sam seljacina, ne interesuje me :cool:

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
Ma to je to... da i to mjesto vidim u zivotu... ponude na razlicite strane, ali ne mogu vala svake godine ostajati u Tuzli, nek je Srebrenik, ali nesto se promijeniti mora... govorite mi da sam seljacina, ne interesuje me :cool:

niko to nije reko..tvoja je stvar djes bit..u svakom slucaju lijep provod;)

Početnik
SamiRX-8 je napisao(la):
...govorite mi da sam seljacina, ne interesuje me :cool:
boze sacuvaj, sto bi te neko nazvao seljacinom... ja samo upitah da li je to - to... ne izjasnih se uopce o svojim emocijama glede istog... btw, srebrenik je prelijep gradic, steta pa ne idem cesto.. a tek put od srebrenika do gradacca, eeeeeee - to je pravi raj za oci! preporucujem... (posebno ovima sto vole gasove udarat... ima dosta mjesta za izginut ;))

a, da... cula sam i ja da bude ludnica, ali nije my cup of tea...

elem, naravno - ugodan provod, sigurno ce biti zanimljivo... ako nista drugo, a ono zbog miljea :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.