hajdar je napisao(la):Pozdrav svima!
Može li malo iskustava o majstorima u Sarajevu za Alfe! Imam već odavno 159 2.4 međutim i problemi odavno. Nikako na zelenu granu sa kvarovima izaći.
Molim za pomoć još jednom!:icon_cry:
Mirsado je napisao(la):hajdar je napisao(la):Pozdrav svima!
Može li malo iskustava o majstorima u Sarajevu za Alfe! Imam već odavno 159 2.4 međutim i problemi odavno. Nikako na zelenu granu sa kvarovima izaći.
Molim za pomoć još jednom!:icon_cry:
Nemogu vjerovati da si iz Sarajeva i da vozis Alfu a neznas za Hotu Suada, veoma dobara i kvalitetan servis, strucno misljenje u svaka doba tim Hota.
arminnn je napisao(la):aaa sto ga nahvaliste moj drug je odryavao Libru kod njega i na racunu pise zamjena zracnog filtera, mi skinemo filter
(do duse pravo je yavucen i ne pristupacan) kad jos fabricki u autu. Tu me rayocarao a nemam nista protiv covjeka dosta raje ga hvali
sema911 je napisao(la):hahah standardno od hote nek ti neko drugi odvuce auto on nekada zna da se strasno potrudi oko auta,.
a imam ti jednog garaza majstora pa probaj sa njim nalazi se u lukavica 061192051
a kako nije tajna sta je alfi da slucajne ne ispusta zvuke kao da radi na cilindar manje il trokira pri visim obrtajima