Član
Moze biti hahahhahDa nije golf prekucan hahahaha
Moze biti hahahhahDa nije golf prekucan hahahaha
Ne znam koliko je ona al ispred mene je bio seat on je pokazao 151 al je fabricki 150 tako nestoŠta je sa alfom gt marshal? Kolko je ona pokazala?
Ma daj bolan, da je 130 konja, bez chipa da pokaze 150, nema teorije, kamoli kod ovog od 90.... Neko baca prvoaprilske sale prije vremenaPa jer je fabricki 90 ks zbog toga
Ma nije ni meni jasno kako je to pokazalo toliko....zato mi je sve ovo nevjerovatno al et...Ma daj bolan, da je 130 konja, bez chipa da pokaze 150, nema teorije, kamoli kod ovog od 90.... Neko baca prvoaprilske sale prije vremena
Ma mirno spavam i ovako hehe.neg malo mi nemoguce da su mi toliko izmjerili al et.ugl momci su extra.i sve pohvale
Jest druze ev pisao sam sa srdjanom i muhom ma fb kaze da su inercijski valjci i da bez pravih valjaka tj koji imaju opterecenje da nisu mjerodavni....et tako oni kazu.Nema tu nista nemoguce, drug, ne lazu te valjci, mozda +-2ks a Simanicu svaka cast za remap
Jest druze ev pisao sam sa srdjanom i muhom ma fb kaze da su inercijski valjci i da bez pravih valjaka tj koji imaju opterecenje da nisu mjerodavni....et tako oni kazu.
Pazi svako navlaci vodu na svoj mlin.samo kazem sta su mi rekli njih dvojica..cak i kad sam simanicu na viber poslao iznenadio se al et.ugl kako god mene je iznenadilo da ima toliko ks.a ja volim cuti misljenje i drugih i argumente.Pretpostavljam da su ti rekli da su mjerodavni samo oni u Gardisci..
A i ti, ima li ista na dunjaluku u sta ne sumnjas..sumnjas u mapu, pa u valjke..pa se primas na prvu na rijeci likova koje i ne poznajes..
Pazi svako navlaci vodu na svoj mlin.samo kazem sta su mi rekli njih dvojica..cak i kad sam simanicu na viber poslao iznenadio se al et.ugl kako god mene je iznenadilo da ima toliko ks.a ja volim cuti misljenje i drugih i argumente.
Hehehhe e ta ti je dobra pravo hehhe.nek si ti meni ziv i zdrav i brzPa dobro, al' gdje ces Muhu pitati ima li sta tudje da valja..