Mr.X3 Član 13.09.2018 #16 S.S_16V je napisao(la): Ovo koristite umjesto kratkih svjetala? Ja osim coming/leaving home funkcije (ukoliko je ovaj modul ima) ne vidim neku veliku potrebu za ovim. Kliknite za proširenje... Pa po danu ne moram paliti paliti kratka (xenone) da mi ne gore bezveze
S.S_16V je napisao(la): Ovo koristite umjesto kratkih svjetala? Ja osim coming/leaving home funkcije (ukoliko je ovaj modul ima) ne vidim neku veliku potrebu za ovim. Kliknite za proširenje... Pa po danu ne moram paliti paliti kratka (xenone) da mi ne gore bezveze
mara- Član 15.09.2018 #17 Da, umjesto kratkih se koristi. I naravno da je bolje da mi gore duga na 50% ili 30% nego da mi gori još i pozicija i nazad sijalice.
Da, umjesto kratkih se koristi. I naravno da je bolje da mi gore duga na 50% ili 30% nego da mi gori još i pozicija i nazad sijalice.
Mr.X3 Član 15.09.2018 #19 mara- je napisao(la): Da, umjesto kratkih se koristi. I naravno da je bolje da mi gore duga na 50% ili 30% nego da mi gori još i pozicija i nazad sijalice. Kliknite za proširenje... Nema ništa osim dugih svjetala ! Nije potrebno po danu da sijaju pozicije i osvjetljenje u autu!
mara- je napisao(la): Da, umjesto kratkih se koristi. I naravno da je bolje da mi gore duga na 50% ili 30% nego da mi gori još i pozicija i nazad sijalice. Kliknite za proširenje... Nema ništa osim dugih svjetala ! Nije potrebno po danu da sijaju pozicije i osvjetljenje u autu!