Početnik
Eh ovako, nikad jos nisam nasuo ovaj novi dizel D2, i neki dan greskom U vitezu na pumpi naspem, jer je fino pisalo na tabli da je eurodizel D4, i jbg, kad je vec nasuo skontao sam... bio sam na rezervi, i nasuo 12 litara..a bosch pumpa odavno baca crnog dima, vrijeme je mijenjat, al moze jos...
ali natoci to sranje u auto i izgubi i na vuci, sljedece jutro auto vergla,al nece da upali nema sanse, oblak crna dima iza, i fkt smrdi dim neobicno, nije normalno......i jedva upali,nakon sto sam skinuo zicu sa dizne i izverglao...i onda podje da sam prima gas, znaci riknula bosch pumpa skroz, vec sam kupio i drugu...siguran sam da je do nafte, jer do sada je uvijek palio "na pola ključa"...
Eh sad me zanima jel iko ima slicno iskustvo...il ne sipate ovo smece...
ali natoci to sranje u auto i izgubi i na vuci, sljedece jutro auto vergla,al nece da upali nema sanse, oblak crna dima iza, i fkt smrdi dim neobicno, nije normalno......i jedva upali,nakon sto sam skinuo zicu sa dizne i izverglao...i onda podje da sam prima gas, znaci riknula bosch pumpa skroz, vec sam kupio i drugu...siguran sam da je do nafte, jer do sada je uvijek palio "na pola ključa"...
Eh sad me zanima jel iko ima slicno iskustvo...il ne sipate ovo smece...