igyracer je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Pa ovako mozda mi tih 30sec djeluje malo sporo,ali ko zna nakon tolikih predjenih kilometara mozda i jeste tako,mislim taj motor i nije nikako za tog audija,doduse i gume su ti malkice vece pa i to malo uspori. A golf 2 dizel sa istim motorom nemoze ispod 20sec pa kakav god da je!
Igy tvoj golf bi trebao da ide negdje oko 15-16sec mislim da nemoze ispod ni u kom slucaju,a iznad moze ovisno o gumama stanju motora i jos svacega necega.
po mojim mjerenjima bilo je negdje oko 12 sec i to prva, druga, i krajnja 180km/h ali sat laze garant pa to bi mozda bilo 160-170 km/h, a do stotke sam mijerio par puta i uvijek se vrti tu negdje oko 12 sec, mada je jednom sa strogom rezervom i novim lijetnim gumama bili oko 10, ali opet obzirom da sam bio sam u autu i sam mijerio mozda malo pretjerujem, ali sve u svemu zadovoljan sam kako ide
Fiesta_Boy je napisao(la):igyracer je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Pa ovako mozda mi tih 30sec djeluje malo sporo,ali ko zna nakon tolikih predjenih kilometara mozda i jeste tako,mislim taj motor i nije nikako za tog audija,doduse i gume su ti malkice vece pa i to malo uspori. A golf 2 dizel sa istim motorom nemoze ispod 20sec pa kakav god da je!
Igy tvoj golf bi trebao da ide negdje oko 15-16sec mislim da nemoze ispod ni u kom slucaju,a iznad moze ovisno o gumama stanju motora i jos svacega necega.
po mojim mjerenjima bilo je negdje oko 12 sec i to prva, druga, i krajnja 180km/h ali sat laze garant pa to bi mozda bilo 160-170 km/h, a do stotke sam mijerio par puta i uvijek se vrti tu negdje oko 12 sec, mada je jednom sa strogom rezervom i novim lijetnim gumama bili oko 10, ali opet obzirom da sam bio sam u autu i sam mijerio mozda malo pretjerujem, ali sve u svemu zadovoljan sam kako ide
igy ja mislim,ali to je ipak moje misljenje,da 1.6 G2 ide od 0-100 oko 16s,nemoze nize...to je moje misljenje...ali vrijedi probati opet izmjeriti...a da ide oko 10 to samS IGURAN da ne idea na to dodaj da auto ima finih godina...