*Diskusija o jednom dizelu*

*Diskusija o jednom dizelu*

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pa ovako mozda mi tih 30sec djeluje malo sporo,ali ko zna nakon tolikih predjenih kilometara mozda i jeste tako,mislim taj motor i nije nikako za tog audija,doduse i gume su ti malkice vece pa i to malo uspori. A golf 2 dizel sa istim motorom nemoze ispod 20sec pa kakav god da je!
Igy tvoj golf bi trebao da ide negdje oko 15-16sec mislim da nemoze ispod ni u kom slucaju,a iznad moze ovisno o gumama stanju motora i jos svacega necega.

Legend
:icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:

Mislim da ipak nije lose za jednog starog slona :)

Legend
Dobro, bilo je mokro, slajdro sam puno, i bilo nas je dvojca, i bilo je poprilicno puno goriva. Jos nekih sitnica, u gepeku, jos jedan akomulator, lanci, kutija velika za alat, i kod audija dodje velika 14ka celica kao rezervna guma. Tako nabralo se, ali kao sto rekoh za vecerasnje uslove nije lose. Drugi put bice veca i max i ubrzanje :)

Administrator
ja mislim da je tebi max oko 150-160 tako je kod golfa dvojke e sad koliko sat laze ne znam

IGY

Član
Al_Galone je napisao(la):
Pa ovako mozda mi tih 30sec djeluje malo sporo,ali ko zna nakon tolikih predjenih kilometara mozda i jeste tako,mislim taj motor i nije nikako za tog audija,doduse i gume su ti malkice vece pa i to malo uspori. A golf 2 dizel sa istim motorom nemoze ispod 20sec pa kakav god da je!
Igy tvoj golf bi trebao da ide negdje oko 15-16sec mislim da nemoze ispod ni u kom slucaju,a iznad moze ovisno o gumama stanju motora i jos svacega necega.

po mojim mjerenjima bilo je negdje oko 12 sec i to prva, druga, i krajnja 180km/h ali sat laze garant pa to bi mozda bilo 160-170 km/h, a do stotke sam mijerio par puta i uvijek se vrti tu negdje oko 12 sec, mada je jednom sa strogom rezervom i novim lijetnim gumama bili oko 10, ali opet obzirom da sam bio sam u autu i sam mijerio mozda malo pretjerujem, ali sve u svemu zadovoljan sam kako ide

Član
oono moje govno od auta ide do 100 10.5 sec kad nas je dvojica ali sa napomenom posto mislim da sat laze mjerim od 0-120 a druga po satu ide do 140 km/h pa sam skonto da laze 20 km jer je prethodna sierra koju sam imao drugom cijepala 120. Mada mi je to sporo ali sta cu

Član
cestitam na iskrenosti :) za audi... jbg nije ni namjena tom autu od semafora do semafora ... al zato udobnost i komfor na nivou :)

Legend
Cime ba vi mjerite ta ubrzanja. Nemoguce je to.... Da GTI KR vozis to je nemoguce igy, barem po mom misljenju. Nemozes nikad stopericom izmjerit. Po stoperici fabija TDI od 0-100 ide 8 sec, a mjerili 1000 puta i uvjek je oko 8 sec. Passat 1.9 TDI na 400 metara po stoperici ide 14-15sec, na SR nemoze ispod 16-80, idt itd. Ovo sto sam ja veceras radio je mjerilo prao, ostalo, nevjerujem nista...
Mislim da budem iskren.

P.S
Kada sam se varaco veceras sa tog testiranja u redakciju, cura me opali sa FOCUS-om Hebem ja svako zensko, nisu i nikad nece bit za kola. Mimoilazimo se, a ja se u toj ulici mimoiso sa DAFOM, i ja stojim pustio da ona prodje, jos se maknuo skroz desno do prakiranih kola, a gospodja po gasu, i u retrovizor, pa u zadnji blatobran, pa karambolku, pa stop, ozulja me i pobjeze nije ni stala. Ali kako imaju kamere, sve je zabiljezeno video zapisom.
Grrrrrrrrrrrrrrr
Zensko je samo za J*banja

IGY

Član
u jebote, pa sto je nisi zajmio i sve joj po spisku,uhhhh nadam se da ces sta moci naplatiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.