kada su u pitanj ti madzionicari slabo tu ima magije merlin je davno umro oni vise zavaravaju oci
dok sam bio u srednjoj dosao nam madzionicar u gimnaziju 2002 god.. da nas zabavi sabiha mlatnula pare
i posto sam uvjek bio ko nesto pametan hajd da i ovoga levata ismijem ko ono ja nesto znam
u tom razredu bilo 26curica i nas 3 djecacica,., znate kako je lijepo bilo dok je trajalo
ima on neki fazon ko skinuce on meni gace sa guzice,. stavi neku krpu neki karton zavuce i voala gace ti skine,. niko nesmije i ja dasa ustajem ,., kada je tip uradio taj fazon prvo sto sam se zacrvenio usro od straha sta vec neznam al mi ni nakraj pameti nije bilo da provjerim imam li gace na guzici mada su ostale sigurno uprljane,.,. i one se ono fali svi te gledaju i lagano me njegov pomocnik izvede van ono jesi dobro a jaaa hmmm mamu mu njegovu ,.,kasnije nemeres dokazat da je ostvari bila ubleha,.,. on skine gace a jau boksericama al etoo jabudala
a najdrazi mi je fazon sa kovanicom kada mi je tip pokazao gdje sklonikovanicu ono nema sanse da nevidis asve ti uradi ispred ociju
slicno nesto je radio i onaj coprefild kako se vec zove kazu da su njemu vozovi nestajali sa sina, proso covjek kroz kineski zid kakoo
pa sve se desavoli iza nekog platna
al ima tu ima tu nakejer nas mozak nevjeruje ocima kako kazu sastavlja slike kako bi trebale da budu nesto posjecanju