Pozdrav ekipa..nije me bilo dugo pa evo par novosti.
Obitelj koja inače obitava u dvorištu ,a i u garaži se malo proširila
Otac se ispratio u povijest svoj G4 s 250tkm+ ,a trebao je neki auto s malo km..relativno mlad..koji ne troši puno i nije skup za održavanje a relativno još dobro izgleda. i onda par dana lutanja po auto oglasnicima i traženja dizelaša.. između pola,g4 ili g5 odabir je pao na nešto provjereno
izgledom i nijansom da si ne kvarim ime garaže :icon_biggrin:
čak je i kod boje identičan mom autu (9102) :icon_smile:
Fabia SDI Classic 106. tkm
(metalic boja,Board Computer,daljinsko c.z. ,p.klima,mali jeftini kotači 165/70/14 s novim mišelinkama,zadnji aero brisač(kupljeni i novi prednji Aero Twin od Boscha--moj poklon za starog i njegov novi tutač
) i radio cd panasonic ,2 jastučnice i pomicanje sica vozača gore-dole..orginal tepisi..i pod z.habom mini protupožarni) ..to sam onak..na prvi pogled zapazio.Ima par "pika" i fleka po haubi i okolo..al bože moj..ništa strašno.
Napravljen odmah nakon par dana veliki servis (zupčasti,španeri,v.pumpa i sve to kaj ide s tim) pala rega i sad mir..godinu dana.
Planova s tim autom nema nikakvih..osim ako nekaj rikne ili se pokvari.
Kod mene na mojim kolicima ništa novo ..osim kaj je kupljena orginal boja u spreju..da pofarbam te zadnje senzore..i za cca 2 tjedna..skidam zimske 15" i kad dođu nove guminjo (Sport Contact 3 od Continentala) i par zahvata na donjem postroju..onda će to valjda izgledat ovak..u dvorištu.
i da..danas malo polirao krov i zadnju haubu..izgubio koji gram..i več sad me pere muskulfiber na rukama..
Sutra ako ne bude kiše nastavljam..alo me ruke budu slušale :icon_twisted: