GreenDevil je napisao(la):meni su skoro ostavili na brisacu OBAVIJEST O UCINJENOM PREKRSAJU (parking) i pogrijesili debili broj tablica hahahahahahahahahaah
Hahahhahahaha!!!
Daj molim te to slikaj!
GreenDevil je napisao(la):meni su skoro ostavili na brisacu OBAVIJEST O UCINJENOM PREKRSAJU (parking) i pogrijesili debili broj tablica hahahahahahahahahaah
djulba je napisao(la):mene jebe što ču izgleda morati staviti LPG naljepnicu na gepek...al ko ih hebe ionako nikad ne otvaraju gepek...
LudoA je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):meni su skoro ostavili na brisacu OBAVIJEST O UCINJENOM PREKRSAJU (parking) i pogrijesili debili broj tablica hahahahahahahahahaah
Hahahhahahaha!!!
Daj molim te to slikaj!
LudoA je napisao(la):Imam ja prijedlog, izazivam vas da snimite skrivenom kamerom kako podmicujete policajca
Za ovo bi trebalo otvoriti posebnu temu...
Kao sto kaze jedan saobracajni policajac:"Jooj, crk`o mi televizor! Ali nema veze za 2-3 dana, dok skupim pare, cu uzeti novi"Lexillium je napisao(la):LudoA je napisao(la):Imam ja prijedlog, izazivam vas da snimite skrivenom kamerom kako podmicujete policajca
Za ovo bi trebalo otvoriti posebnu temu...
Snimio sam ja pa kakve mi koristi? Nikakve...Ker kera štiti...sve su to djubradi,od onih pozornika na ulici pa do ovih gore u foteljama...
Njima je bitno da od tebe,mene,nekog treceg uzmu sebi danas dnevnice i da mogu svakog 1 u mjesecu imati redovnu platu i onim pederima u parlamentu skuckati za regresa,a to jesi li ti kriv ili nisi...dokazuj na sudu,gdje ce ti reci:''mi sve olaksavajuce okolnosti uzimamo u obzir,ali ipak de ti plati kaznu i ove sudske troskove.Mozemo ti jedino izaci u susret pa da platis u dvije rate''...
Mamu im kretensku...
(izvinite na izrazu)