GreenDevil je napisao(la):meni su skoro ostavili na brisacu OBAVIJEST O UCINJENOM PREKRSAJU (parking) i pogrijesili debili broj tablica hahahahahahahahahaah
Hahahhahahaha!!!
Daj molim te to slikaj!
GreenDevil je napisao(la):meni su skoro ostavili na brisacu OBAVIJEST O UCINJENOM PREKRSAJU (parking) i pogrijesili debili broj tablica hahahahahahahahahaah
djulba je napisao(la):mene jebe što ču izgleda morati staviti LPG naljepnicu na gepek...al ko ih hebe ionako nikad ne otvaraju gepek...
LudoA je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):meni su skoro ostavili na brisacu OBAVIJEST O UCINJENOM PREKRSAJU (parking) i pogrijesili debili broj tablica hahahahahahahahahaah
Hahahhahahaha!!!
Daj molim te to slikaj!
LudoA je napisao(la):Imam ja prijedlog, izazivam vas da snimite skrivenom kamerom kako podmicujete policajca
Za ovo bi trebalo otvoriti posebnu temu...![]()
Kao sto kaze jedan saobracajni policajac:"Jooj, crk`o mi televizor! Ali nema veze za 2-3 dana, dok skupim pare, cu uzeti novi"Lexillium je napisao(la):LudoA je napisao(la):Imam ja prijedlog, izazivam vas da snimite skrivenom kamerom kako podmicujete policajca
Za ovo bi trebalo otvoriti posebnu temu...![]()
Snimio sam ja pa kakve mi koristi? Nikakve...Ker kera štiti...sve su to djubradi,od onih pozornika na ulici pa do ovih gore u foteljama...
Njima je bitno da od tebe,mene,nekog treceg uzmu sebi danas dnevnice i da mogu svakog 1 u mjesecu imati redovnu platu i onim pederima u parlamentu skuckati za regresa,a to jesi li ti kriv ili nisi...dokazuj na sudu,gdje ce ti reci:''mi sve olaksavajuce okolnosti uzimamo u obzir,ali ipak de ti plati kaznu i ove sudske troskove.Mozemo ti jedino izaci u susret pa da platis u dvije rate''...
Mamu im kretensku...
(izvinite na izrazu)![]()