iako nismo dobri godinama i tu i tamo smo se prepucavali, ovi sa "sajsiga.ba" uopce mi nisu najgori neprijatelj. mnogo vece sporove imam sa nekim drugim krugovima raje
tu i tamo se podbodemo ako se sretnemo na chatu ili tako, i to je sve
likovi imaju neke svoje vizije oko auta i auto-sporta, nek ih i imaju
stavio sam snimak jer mi je smjesan, i jer su pricali da nema nista od mog KOVANOG motora
to su ljudi koji su voziti svi 402 utrke, pa odustali, i sad laju na 402 jer se vozi samo pravo
a sto se tice zategnutog odnosa na forumu (konkretno najvise ovom), napadali su me ljudi koji uglavnom nista nisu postigli, nista nemaju, ne trkaju se, i sto je najgore od svega, NISTA NEZNAJU.
obicni popuzani, koji naljepe na zid poster od nekoga koga se promovira (pristrano) i izaberu ga za idola. lako se je priklanjat onome kome ide za rukom
a tesko je onda prihvatiti kad nezaustavljivo dodje netko kao ja, pljune svima bolnu istinu u lice, i poskida idole
drago mi je sto sam ga zabio i onima koji preseraju o tome kakvi auti trebaju biti, itd. (upravo me netko napadao na vwcc forumu). e pa, htjeli ili ne, sada za rekordera (a i jaci sam od sviju iz Hrvatske) imaju "SELJO-TUNING" auto od plastike, spusten i zatamnjen, sa van-serijskim stop svijetlima
niti jedna provokacija, niti jedno oblajavanje i takozvano omalovazanje me nije uspjelo nimalo potresti i obeshrabriti. nitko mi nije zacepio usta, nakon godina prijetnji i prica. nitko nemoze utjecati na moje misljenje
necu ja biti skrojen po ukusu drugih, vec po svom