Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
dragi moderatori admini i ostali clanovi da li ste razmisljai o nekoj chat room gdje mogu on line korisnici da se cuju ako im sta treba na brzinu ili da diskutuju o svemu u chat room? izvinjavam se ako je tema ovakva ili slicna postavljena prije.
meni ovo isto nije losa ideja. pogotovo ovako na dnu stranice ili negdje sa strane, ne vidim sto bi nekom to smetalo, a raja bi mogla onako malo pricat, zezat se i to.
problem sto koliko sam upucen da to kosta da se uradi na stranici,mislim financijski,a nitko od nas ne podupire forum,osim nesto malo sponzora,ispravite me ako grijesim ?
upravo tako da se raja malo zeza a i neko zavrsi neki poslic. :icon_smile:
e vidis u taj projekat koliko kosta sene razumijem bas jer sam laik za IT. jasamo kazem da bi bilo lepo ali nije pravilo da se mora usvojiti
e sad koliko bi server bio opterecen u to se ne razumijem samo kazem da ima neka soba dam ozemo chat-ovati kao public room i da moze kontakt na private