Ma ni sad mu ne mogu ništa.To je trebao na pocetku iskulirat,nema sad kuliranja
To bi tako i bilo da nije ovoga djelaPa ako nećeš da imaš posla, onda ih iskuliraj i ćao. Nigdje nisi potpisao da si kriv, nek' se jebu i ćao.
Hahahaha.....nisam ga opalio,bože sačuvaj,koji izraziMeni samo nije jasno jesi li ga opalio ili nisi?
Uradio/mislio uraditi taj evropski jer sam dobio savjet od limara kod kojeg sam išao da se raspitam za cijenu popravkeDrug prva reg oko 150,druga oko 90,treca oko 60 nzm sad tacno u 10 maraka,a sto se tice tog evropskog obrasca nzm da li ima potrebe za njim,to se pravi na strani ako si ja msm
Uh,dobro je,prepo si me sa onim ciframaOvo sto sam ja gore napisao je samo u slucaju kad se ide ovim redom a to je :
1.napravi se saobracajna nesreca ja kriv
2.Dodje policija izvrsi alko test i uzme izajve od obadvojice ucesnika u nesreci slikaju mjesto nesrece i sacine svoj zapisnik
3.Rukujem se sa policijom i tim drugim ucesnikom u nesreci i svako svojoj kuci,a policija u stanicu
4.Sve ostalo zavrsi osiguranje
E sad kod tebe ja nzm sta sad da se radi
Kolko je ljudi mene udarilo na parkingu pa pobjeglo pa nista nisam mogao. Na moje oci mi je covjek prevrnuo sa ML-om kamenje na moju Astru i izlupao zadnji branik i kad sam zovnuo policiju kaze sine masi usima Lud si ako ista tu uradis jer ljudi se pomaknu sa ceste na prosirenje to ti je odma gotova prica, znaci ne smijes cenat pomaci vozilo. Zasto inace i budu guzve kad je udes pa ostanu zauzmu 2 trake. Da je tako svi bi se micali [/QUOTE
Ovdje živi 50% normalnih i isto toliko nenormalnih...To ti je do sreće na koga nabasaš,ali nisam znao da je ovo baš tako
Pomaže li ti bar snimak koji napraviš telefonom ako ga imaš pri ruci,ili će i tu drotovi reći:sine maši ušima
E sad u mome slučaju imaju slike koje se nalaze kod mog osiguranja...Ja se mako,on se mako,koji qurac mene drotovi zovu da dajem nekakve izjave