evo da se i ja javim u ovu temu,,ja sam tu stalno,ali bas stalno,skoro svo vrijeme koje provodim na netu provodim i na forumu,nisam dugo clan foruma,,ne mogu reci ovo fali ovo ne,nisam tu za to,,ja se javim u temu u kojoj mislim da mogu da pomognem,nisam toliko balav,imam nekog iskustva,ali sto me se ne tice u to se ne petljam,iako ce mnogi reci tu si tek par mjeseci a imas toliko postova,ja uopste ne gledam na te postove,ne zanimaju me,tu smo da se pomazemo,i ja se drzim toga,u kontaktu sam s nekim ljudima s foruma,volio bi da upoznam i ostale,nadam se da ce vremenom i to da bude,,jedino sto meni ide na zivce na ovom forumu jeste to sto otvara toliko novih tema,koje uopste nemaju veze s forumom,ovdje se postavljaju pitanja koja se inace ne bi trebala postavljat,ali opet je to do pojedinaca,kojima mislim da se nikad nece moci dogovorit,,ali sve u svemu ja imam najpozitivnije misljenje o ovom forumu,i volio bi da se odrzi u zivotu,da se i dalje druzimo ovako,,eto od mene jedan srdacan pozdrav za sve one koji se jave u ovu temu