Član
edo_16v je napisao(la):jel ovo slikano u ulic Rudjera Boskovica, poznata mi krivina nesto
Heh, nije Edo prijatelju... ovdje jos ja mislim nikad u zivotu nisi bio... naselje Mahmutovac odmah iznad Bistrika.
edo_16v je napisao(la):jel ovo slikano u ulic Rudjera Boskovica, poznata mi krivina nesto
emirEX_sa je napisao(la):sta da ti kazem. punto je ko bombona. sve na svom mjestu ali bi hotinu naljepnicu skinuo odmah. sta ce ti. kad si je zalijepio jesi i ti njemu dao bhtuning naljepnicu da on zalijepi kod sebe. i da jesi on je nebi stavio. vidim dosta auta u gradu lafo hota tuning i slicno. ma samo mu na taj nacin podizete rejting.
pozz i sretno
trizex je napisao(la):Desol ili ivasol zaboravim kako se zove, sluzi za odmascivanje motora, obrises krpom poslije, to se ja kanim kod sebe uraditi nekih god i po
JD. je napisao(la):pa gdje ti je dovod hladnog zraka do gljive ?
ovako ces samo yebavati motor, jer ovako ti gljiva vuce vreo zrak od motora.
jes zvuk dobar al zato nije dobro za motor pa skontaj sta je bitnije
JD. je napisao(la):drug je na Cliu novom isto tako stavio haj zvuk je bio super ali zato kad je vratio serijski filter auto se preporodilo. to da sa gljivom ide brze je samo varka, zvuk te tjera da ga vise stisces pa ti se cini da ide brze. a imao je problema auto se pocne tresti iznenada i tako, dok nije resetovao u servisu vrijednosti u ecu jer je gljiva to sve pobrkala...