Super ti ovo radiš drug, detaljima do savršenstva
lijepa corsa, mada je ne mogu očima, uzimao sam troklipaša, sjebana klipnjača, vratim auto, uzmem drugu, šminka, bež unutra, odvučem u ovlašteni u Mostaru na pregled, kaže lik dobro auto, par mana, to riješim sa likom, spustio cijenu, prešo 300km do Tuzle, i ostalo pola litra ulja u njoj, reko šta je ovo.... kad ono, motor kahva, spržen, zato je ne volim rrrrrrrrrr hahahahaha
Hvala druze, bile su nekih 15tak $, one fabricke su mi se smucile, imale neka trokutasta udubljenja i nisam ih mogao ocistit nikako... vidjecemo kakve su oveLijepe papucice
Ne vidim sliku
Jedna usputna
a gledo sestri, oba easytronic, samo je to dolazilo u obzir, i htio sam da je lijeno šta, pa mi se svidio taj, da ne može brzat.... zgadili su mi se ti mali motori, nije to za q... kod tebe je to već ozbiljnije zapremineHahah krenulo te taj 1.0 je smece, kazu da mu je zivotni vijek 100k i mijenjaj motor...
kod mene osim procesora nije bilo vecih kvarova obzirom da se cesto zesce vozi ja sam prezadovoljan... najbitnije da slusa..
a gledo sestri, oba easytronic, samo je to dolazilo u obzir, i htio sam da je lijeno šta, pa mi se svidio taj, da ne može brzat.... zgadili su mi se ti mali motori, nije to za q... kod tebe je to već ozbiljnije zapremine
Radi li sadNe vidim ni ja, ali znam da je corsa vrh pa sam lajkao hahahaha