LSD je napisao(la):kako bi rekli Golemo
Dzeniii je napisao(la):nadam se da si sve lijepo slozio da nebi bilo problema kao posljedica neke greške oko ubacivanja motora :icon_smile:
i jesul ovo dvije neke boce za ulje od serva :icon_rolleyes:
GolFanatiCars je napisao(la):ono sto sam ja uzivo vidio je ekstra svaka cast :icon_smile:
samo jos stopke uradit, a znam da su u planu cuo sam to na eventu
enesss je napisao(la):milina za vidjeti , svaka cast za sve radove
slaja je napisao(la):ako moze malo pojasnjenje u vezi
podmazivanja ventila, kako si ugradio
sta treba i sl, mozda neki DIY da
nabacis ako ti nije problem,pozz
Liga je napisao(la):Drug... smao naprijed i kao sto sam rekao... ako sta zapne zovi...
GTI FAN je napisao(la):Dejo lijepo je vidjeti 1.8 T masinu u njemu,extra motor imas sad ga nekad jos malo cipni na jedno 180 -200 konjica
Dejan 16v je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Dejo lijepo je vidjeti 1.8 T masinu u njemu,extra motor imas sad ga nekad jos malo cipni na jedno 180 -200 konjica
Naravno ide cip ali na proljece nista sada... mozda i veci turbo i dizne pa idemo na 250 konja... ko zna
Liga je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Dejo lijepo je vidjeti 1.8 T masinu u njemu,extra motor imas sad ga nekad jos malo cipni na jedno 180 -200 konjica
Naravno ide cip ali na proljece nista sada... mozda i veci turbo i dizne pa idemo na 250 konja... ko zna
Drug... zaboravim ti sinoc reci ono glavno u lice, al nema veze cuo ti je brat sta sam rekao za Corrado dok je bio sa mnom u autu...
Znaci auto ti je po mom ukusu... SVAKA CAST... Samo nastavo kao sto si i krenuo, pametno i odmjereno, bez zaletanja...
jos jednom SVAKA CAST...
p.s.
vidis da sve nesto dzidzam ne bi li licio Golf na Corrada,
al slabo mi ide...