Clio Ph2 1.6 16v

Clio Ph2 1.6 16v

Zamolio bih admine da mi omoguće da editujem postove na kojim nema slika ili da zamjene ovaj ispod sa onim na kojem se ne vide slike.

Nisam mogao par dana postovati na forum iz nekog razloga, i par puta sam pisao post i nisam uspio, nadam se da je to popravljeno.

U zadnjih nekoliko dana je urađena reparacija i presvlačenje sjedišta.
Kada sam uzeo auto spužva na sjedištima je bila propala a platno poderano, tako da sam prvo odradio reparaciju sjedišta kod Tahira u Kiseljaku.

Ovako je izgledalo prije presvlačenja

33b2w6f.jpg


2h4ao8i.jpg


I evo kako to izgleda sad:

nbc7ie.jpg


2eqe2qo.jpg


Presvlake sam radio u Visokom kod djevojke koja je radila kod Tahira, i on mi ju je i preporučio i ja sam stvarno prezadovoljan kako je ispalo. Ukoliko nekome treba kontakt, neka se javi. Moje sve preporuke za uslugu i kvalitet.

Dok uhvatim vremena biće profesionalne slike kompletnog auta.
 
Uh otkad se ovdje nije pisalo...
Clio je tu, redovno se voza. Bilo je par sitnih kvarova ali ništa značajno... Nedavno urađen mali servis i nabačene zimske gume.
Sljedeće u planu je footwell tj. osvjetljenje poda...

v3hbmv.jpg


Razmišljao sam o tome da ubacim LED sijalice sa sočivom umjesto halogenih dugih svjetala i da ubacim LED sijalice u maglenke jer mi se ne sviđa što kad upalim maglenke i duga svijetle žuto. Pa eto ako neko ima iskustva sa tim sijalicama za duga, nek napiše.

I evo jedna slika da se vidi prosječna potrošnja zujalice u zimskim uslovima...

nnw93p.jpg
 
Top