Član
Sarajlic je napisao(la):maloprije ArminM chuner vidjen u gradu sa zarucnicom,lijepo polac izgleda
***** te corava ono mi je mama:lol::lol::lol::lol::lol:
Sarajlic je napisao(la):maloprije ArminM chuner vidjen u gradu sa zarucnicom,lijepo polac izgleda
ArminM je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):maloprije ArminM chuner vidjen u gradu sa zarucnicom,lijepo polac izgleda
je*em te corava ono mi je mama:lol::lol::lol::lol::lol:
Sarajlic je napisao(la):ArminM je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):maloprije ArminM chuner vidjen u gradu sa zarucnicom,lijepo polac izgleda
je*em te corava ono mi je mama:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: vidio sam da je zenska osoba pa sam pomislio da je Belma
jbg my bad
lov2xlr8 je napisao(la):hehheeheh,ma znam da ima one druge bmwove,al ovaj ne ide vala
Dejan 16v je napisao(la):Jel se ovo on nabacuje tvojoj mami, cuj lijep polic!?:lol:
PoLo9n3 je napisao(la):Jutros vidjen plavi fiat coupe sa bijelom cizom, mislim da sam vidjala na forumu to auto,ali ne znam nick
audi sc je napisao(la):danas dulox u solini (blico sam)fiat strava i pojava na putu,malo poslije triza na slatini sa svojim drekavcem
neki dan lover na ircu parkiran kod tusa
da ja dosao ,po sestru na posaotrizex je napisao(la):audi sc je napisao(la):danas dulox u solini (blico sam)fiat strava i pojava na putu,malo poslije triza na slatini sa svojim drekavcem
neki dan lover na ircu parkiran kod tusa
a ti si mahao na slatini? kad sam prosao rece mi drug neko ti mase....