.nOKe je napisao(la):dzej di kod unitica
funky je napisao(la):vidio anesa sa bijelom kecom na ulazu u mostar, raje se okupilo ko da je svemirski brod
standardno sa dadao_style kafica, i sreo se sa col3tom
cini mi se da sam vidio i zelu na spanskom...
kavaz je napisao(la):koje boje taj peugeot ?
ima onaj crni 206, nachuniran, naprijed diode, dvije rore (u jednoj ona turbo pista ), tog ja vidjam cesto, a mislim da i ti mislis na tog
mahe007 je napisao(la):kavaz je napisao(la):koje boje taj peugeot ?
ima onaj crni 206, nachuniran, naprijed diode, dvije rore (u jednoj ona turbo pista ), tog ja vidjam cesto, a mislim da i ti mislis na tog
eh taj sa tom pistom.... ja ga svaki dan vidjam..zna on kod mercatora driftat...
anes golf je napisao(la):funky je napisao(la):vidio anesa sa bijelom kecom na ulazu u mostar, raje se okupilo ko da je svemirski brod
danas stao da sacekam anesam iz mostara imenjaka radi djelova kad se skupise hehehe:icon_smile:
anes golf je napisao(la):funky je napisao(la):vidio anesa sa bijelom kecom na ulazu u mostar, raje se okupilo ko da je svemirski brod
danas stao da sacekam anesam iz mostara imenjaka radi djelova kad se skupise hehehe:icon_smile:
caus je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):Zeleno-zuta dvica sa crnom haubom to je caus jel tako?
jes jes taj sam
kavaz je napisao(la):nije on tebe sigurno vidio .. kod tebe je mrak :lol:
otvorio je on prozore da se vidi :lol::lol: a ganjaju se neki fokusi po magistrali trizex ih prati
IGY je napisao(la):.nOKe je napisao(la):dzej di kod unitica
i ti neku noc kruzas, pobjeze mi sa objektiva u sekundi
edinko je napisao(la):Neki dan Noke si parkirao kod muzeja svoj muzejski primjerak golfa lijep ugodzaj za oci!