adi187 je napisao(la):Triza danas coolira sa svojim unikatnim strojem
sandy_mo je napisao(la):Mogu li ja Rocca dva tri dana tamo parkirat da i on skupi sebi nesto :lol:
D_cash je napisao(la):S1ck veceras oko 8 kod muzeja na Marin D. na prosirenju izgleda nekog cega
adams je napisao(la):Daki jutros na juznoj...aServis nesto jutros kasni malo nisam ga vidio na istom mjestu (kod bkc-a na semaforu viden).. ......
ja to ne bi znao vozit strahhhdaki je napisao(la):adams je napisao(la):Daki jutros na juznoj...aServis nesto jutros kasni malo nisam ga vidio na istom mjestu (kod bkc-a na semaforu viden).. ......
He vidio sam ga i ja kod BKC-a, a inace vidim golfa kod kipova a i ja sam jutrosa jedva hocu necu nesto nazor.
Ali zato probna voznja ne jedne nego dvije RX8 mazde brzo vraca osmjeh na lice.
adams je napisao(la):ja to ne bi znao vozit strahhhdaki je napisao(la):adams je napisao(la):Daki jutros na juznoj...aServis nesto jutros kasni malo nisam ga vidio na istom mjestu (kod bkc-a na semaforu viden).. ......
He vidio sam ga i ja kod BKC-a, a inace vidim golfa kod kipova a i ja sam jutrosa jedva hocu necu nesto nazor.
Ali zato probna voznja ne jedne nego dvije RX8 mazde brzo vraca osmjeh na lice.
zlajaaa je napisao(la):adi187 je napisao(la):Triza danas coolira sa svojim unikatnim strojem
Transformers :lol:
I ti si Ado rado viđen. Viđen rs6 večeras, bomba se bomba
+ RS6Avant tako da sam upoznat sa tom lokalnom ekipom.