Član
187 je napisao(la):danas u 15:00 na skenderiji vidjen clan foruma sa astrom sva od karbona
i u 15:05 clan Astra takodje na skenderiji pojaco muziku..
a mene nisi vidio jel
187 je napisao(la):danas u 15:00 na skenderiji vidjen clan foruma sa astrom sva od karbona
Duke_Of_Harlem je napisao(la):187 je napisao(la):danas u 15:00 na skenderiji vidjen clan foruma sa astrom sva od karbona
a mene nisi vidio jel
187 je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):187 je napisao(la):danas u 15:00 na skenderiji vidjen clan foruma sa astrom sva od karbona
a mene nisi vidio jel
ja ja ocam i tebe sam vidio.. xD
_Adyyy_ je napisao(la):.nOKe ako se ne varam danas u Tr... pu kako jebeno izgleda golfach :icon_eek:
Astra je napisao(la):to sam bio ja, oca'm !
elmir je napisao(la):_Adyyy_ je napisao(la):.nOKe ako se ne varam danas u Tr... pu kako jebeno izgleda golfach :icon_eek:
ma ja jest on, cim si ga i ti vidio, a i da zaboravih napisati vidio sam i tebeeeeee
elmir je napisao(la):.nOKe veceras u travniku?? iza lasve? prosao je kraj mene golfic s xenonima i falcarama.. ja mislim da je tvoj golfic
_Adyyy_ je napisao(la):.nOKe ako se ne varam danas u Tr... pu kako jebeno izgleda golfach :icon_eek:
nermin suljagic je napisao(la):vidjen clan code_kr@ u srebreniku,prelijepa dvica(bas je zlatna,hehe),malo se zastalo na jednom "small talk-u"...