Član
gaga je napisao(la):@nevermind
stalker :icon_eek:
jesam li original stalker :lol::lol::lol:
ovo se desava samo kad vozilicu vidim
gaga je napisao(la):@nevermind
stalker :icon_eek:
SeJo je napisao(la):trizex na zaobilaznici u bijeljini :icon_smile: kasno ga skontao nisam stigo pozdravit al smo se gledali :lol:
lov2xlr8 je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):77 km, znaci prosjecna brzina 122 km/h, ekstremno
mission impossible :lol:
uh moguce,dionica od gp do srebrenika mozda 5 auta samo pretekao a ukupno 10-15 sreo iz drugog smjera,onaj dio od orasja do ormanice 150 160,pa do srebrenika 140 150 i srebrenik tz 120 140,i eto prosjeka dobrog
moze ono i brze vjerovatno ali da je zatvoren put i da nema iskakanja sa sporednih puteva
jest jest to je ta cetvorka,grmi a ne ide nikako
Sajo_Golf GT je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):77 km, znaci prosjecna brzina 122 km/h, ekstremno
mission impossible :lol:
uh moguce,dionica od gp do srebrenika mozda 5 auta samo pretekao a ukupno 10-15 sreo iz drugog smjera,onaj dio od orasja do ormanice 150 160,pa do srebrenika 140 150 i srebrenik tz 120 140,i eto prosjeka dobrog
moze ono i brze vjerovatno ali da je zatvoren put i da nema iskakanja sa sporednih puteva
jest jest to je ta cetvorka,grmi a ne ide nikako
uf stvarno ekstreman prosjek :icon_eek: svaka cast bas si przio al cuvaj se jbg opasno je
trizex je napisao(la):SeJo je napisao(la):trizex na zaobilaznici u bijeljini :icon_smile: kasno ga skontao nisam stigo pozdravit al smo se gledali :lol:
podsjeti me, koje auto?
nismo bili bas blizu, sjedili u harfi, a ti prvi tamo na semaforu bio, a celicare...nisu nesto, ali mogu proci za nuzdunermin suljagic je napisao(la):2 jusuf & pioneer: vas dvojica ste trebali makar mahati ak ste me vidjeli sa zimskim celicarama
edoze je napisao(la):cini mi se,shelby voda neku hanumu,ne vidi nikog :lol:
Shelby je napisao(la)::lol::lol:
pjesobus laganica,rukica ovo ono xD
kavaz je napisao(la):zvucnik ne sjedim ja u desperadu
ocnom pod hitno :lol: