Član
aneL-TCE je napisao(la):PoLo9n3 jutros u rajlovcu )
Ja te pustam da se ukljucis u saobracaj,a ti nesto trazis po autu cccccc
aneL-TCE je napisao(la):PoLo9n3 jutros u rajlovcu )
PoLo9n3 je napisao(la):aneL-TCE je napisao(la):PoLo9n3 jutros u rajlovcu )
Ja te pustam da se ukljucis u saobracaj,a ti nesto trazis po autu cccccc
ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):vidio sarajlica u gradu voza se al ne vidi on mora da je cackao cd player :icon_biggrin: nije mu neka pjesma bila po volji
vidio i armina s burazom
suvisno je pricat ko je koga vidio u nasem gradu,bar od nas domacih
pioneer_09 je napisao(la):nexa u gradu pozdravlja a ja se zamislio
Nexus je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):nexa u gradu pozdravlja a ja se zamislio
pioneer se zabavlja s kospama
pioneer_09 je napisao(la):Nexus je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):nexa u gradu pozdravlja a ja se zamislio
pioneer se zabavlja s kospama
kupio kod cike na kapiji kospe i nikog ne vidim:lol:
jbt jesu mu skupe kospe:lol::lol:
pioneer_09 je napisao(la):ja ba... zgrce ih rukama:lol:
ma pola marke jedna casa - on je zove casa, a u stvari je casica za rakiju 0,03 :lol:
pioneer_09 je napisao(la):ja ba... zgrce ih rukama:lol:
ma pola marke jedna casa - on je zove casa, a u stvari je casica za rakiju 0,03 :lol:
ArminM je napisao(la):vidio limpija u zenici, takodje i onog clana sa golfom kecom,one karmann plastike, zab sam nick
isao do struje al ga nije bilo, u travniku nigdje ni jednog cunera
Shelby je napisao(la):ArminM je napisao(la):vidio limpija u zenici, takodje i onog clana sa golfom kecom,one karmann plastike, zab sam nick
isao do struje al ga nije bilo, u travniku nigdje ni jednog cunera
ja preko mosta,kad vidim polo prodje ispred mene bulevarom prema odmutu,dok sam do atlantisa,okrenuo se,gas...pola nigdje
Dado16v je napisao(la):Ma drug da si neki drugi dan naletio vidio bi sigurno nekog u gradu. Danas 'em cetvrtak, neka ekskurzija dosla, farbaju pjesacke pa se ne moze kroz centar tako da je pizdarija ziva... Cetvrtak -> hajvan dan :lol: