Član
GOLF TZ je napisao(la):sinoc sub3r kod crkve u ilijasu... ja mahao, galamio on nista... :lol::lol:
ma ja tek ustao bio
GOLF TZ je napisao(la):sinoc sub3r kod crkve u ilijasu... ja mahao, galamio on nista... :lol::lol:
Little Dragon je napisao(la):pricao mi je stari da se malo ganjao s nekim , kakav tata takav sin :lol:
GolFanatiCars je napisao(la):u subotu vidio ArmAni-ja kod doboja plava buba s falcarama jedino ako je nije prodao znam da nije cesto na forumu
i vidio sam clana outrage u gracanici i mozda Rcat bio je neki chevi cruze ako je crni u nje
Astra je napisao(la):vidjen tibor kod mostara, blicao sam ti, jesi skontao?
Oggy je napisao(la):Vidio i ja chunera danas bruku po rajvoSa...Gale, emirex, Liga, mooamer, zilo, sick, .nOketov golf parkiran kod autobuske stanice, kod taxista...itd itd..
Oggy je napisao(la):Vidio i ja chunera danas bruku po rajvoSa...Gale, emirex, Liga, mooamer, zilo, sick, .nOketov golf parkiran kod autobuske stanice, kod taxista...itd itd..
C.Norris je napisao(la):nermin suljagic sa borom kod poste oko .. 3 h mozda .
ii jutros oko pola 8 na siporexu vidim jetu onu stari model. crvena, izvuceni rubovi, falcare (crno/polirano), spustena. ucinila mi se pravo lijepa znal neko ko je to
mooamer je napisao(la):Oggy je napisao(la):Vidio i ja chunera danas bruku po rajvoSa...Gale, emirex, Liga, mooamer, zilo, sick, .nOketov golf parkiran kod autobuske stanice, kod taxista...itd itd..
moj ogy kakvi tvoji cuneri iz kaknja,jos pogotovo onaj abf od nadira,pihhhhhh!!!:lol::lol: