Početnik
D_cash je napisao(la):Oggy oko 15 do 11 maloprije na pofalicima svirao sam ..
skonto sam te, na semaforu? al nisam ti imao cime svirnuti
D_cash je napisao(la):Oggy oko 15 do 11 maloprije na pofalicima svirao sam ..
pioneer_09 je napisao(la):nexi i sandru ustupio mjesto, trizex na jali, nenadov punto parkiran ispred D bloka...
MTR je napisao(la):Mens'ucinilo ope onaj Limpi na Bulevaru danas oko 2-3 , pocet cu ga sanjat
Limpi je napisao(la):MTR je napisao(la):Mens'ucinilo ope onaj Limpi na Bulevaru danas oko 2-3 , pocet cu ga sanjat
:lol: a jes vidio, skoda se kotrlja iako radi kao kombajn
Nexus je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):nexi i sandru ustupio mjesto, trizex na jali, nenadov punto parkiran ispred D bloka...
hvala brate za mjesto takodjer triza i smajke na jali
Sandro je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):nexi i sandru ustupio mjesto, trizex na jali, nenadov punto parkiran ispred D bloka...
legenda
FirellesMonster je napisao(la):Limpi je napisao(la):MTR je napisao(la):Mens'ucinilo ope onaj Limpi na Bulevaru danas oko 2-3 , pocet cu ga sanjat
hahaha zar nisi rekao da ce odspavati zimski san :lol::lol: nedas joj mira, dusu joj vadis
RCat je napisao(la):lovitd kod Omege :123:
lov2xlr8 je napisao(la):RCat je napisao(la):lovitd kod Omege :123:
sta sad vozis,ne vidjam te u zadnje vrijeme po tz
Limpi je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Limpi je napisao(la):MTR je napisao(la):Mens'ucinilo ope onaj Limpi na Bulevaru danas oko 2-3 , pocet cu ga sanjat
hahaha zar nisi rekao da ce odspavati zimski san :lol::lol: nedas joj mira, dusu joj vadis
mah, ako je sudeno da rikne, neka umre na cesti, bolje tu nego u garazi :lol: sace brzo, u utorak ide doktoru, da se radi endoskopija i gastroskopija, pa vicemo... a rekao doktor, moze po gradu, nije daleko slepat onda
pioneer_09 je napisao(la):daki malo prije kod crvenih 7... neko crveno auto ga propusta, a ja ga ne propustam:lol:... svirao sam mu