Oggy je napisao(la):vidio sam i ja nekog saxa veceras, crnog, ne bi ga ni primijetio da ne bije u oci lampica od rezerve
s1ck je napisao(la):Oggy je napisao(la):vidio sam i ja nekog saxa veceras, crnog, ne bi ga ni primijetio da ne bije u oci lampica od rezerve
zar vam nije dosta :lol::lol::lol:
btw smajke, trizex, stilo, mooamer, oggy na kafi
noke i kockica dvadeset i nesta na parkingu
Oggy je napisao(la):ja sam VIP, moram imat pratnju, u mom slucaju vatrogasci vracam se iduce sedmice sa ispravnim kocnicama, i onda idemo na crtu, nema kocenja do kraja, da ti se izvucem za 3 duzine tramvaja
:icon_exclaim:
VR6Boki je napisao(la):Ide li taj Saxo u Gradisku? I nije Saxo za autoputa, imas osjecaj da ce poletit na preko 180
A tesko ces na kecu srediti kocnice bez zamjene komplet sistema, u suprotnom 3-4 semafora maks i onda se moli da stane...
OggyBoy je napisao(la):Danas sam imao okršaj od Prijedora do Banjaluke sa nekim Passatom 6, da nije neko sa foruma, a i ako jeste, sumnjam da će potvrditi?
ArminM je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Danas sam imao okršaj od Prijedora do Banjaluke sa nekim Passatom 6, da nije neko sa foruma, a i ako jeste, sumnjam da će potvrditi?
:lol::lol::lol::lol::lol: jesil mu pokazao znanje
trizex je napisao(la):djeco manite se autoputa, nabicu vam crnjak obojici :lol:
VR6Boki je napisao(la):Moze on nagurati stvarnih 210-ak km/h i jos 10-ak onih sto laze brzinomjer, to je okej. Oggyev Golf je vozio 14.6 kod starog vlasnika, to je znacajno brzi auto Ak te uzme samo 2 duzine, onda ti auto leti. Mene onaj sivi Megane Sport iz Sa, sto vozi 14,4 uzme 5-6 duzina. Samo odmice i odmice :icon_biggrin: