Član
gledao lovera po spaniji i italiji svako malo, prethodnih 10tak dana
GolFanatiCars je napisao(la):elmire u koja doba si bio :icon_question: a taj golf nije niciji sa foruma mislim da ima golf SLO table eta beta 5okrake ali bez falca
raja dolazi svugdje a niko nikog ne vidi
elmir je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):elmire u koja doba si bio :icon_question: a taj golf nije niciji sa foruma mislim da ima golf SLO table eta beta 5okrake ali bez falca
raja dolazi svugdje a niko nikog ne vidi
bio sam od 19:30 do 20:30, donio jednom covjeku iphone na pola puta pa bio na picu.... gledao sam necul vidjeti nekog poznatog ali nisammmm, i u putu i tamo..
lov2xlr8 je napisao(la):hehe pa sto se ne javi
a taj vento niej vise kod babn babn ja mislim,ima drugi vento,merlin ga vozi
elmir je napisao(la):preksinoc u zavidovicima, sreo u putu golfa 3 crvenog, spusten, neke felge s falcom ali msm da su one stare eta beta koliko sam vidio.. gledam ima li gdje arminovog pola ali nisam skontao..
nedzadr je napisao(la):Ado kod tebe dosta bolja kamera,kod mene se jedva vidi snimak,sto nisi moju masinu snimio juce
PS Ado_d juce na stupu sa svojom strasnom G2 masinom
Got2b je napisao(la):jutros LSD na sickom,
Roky_actros obilazi me prema zivinicama sa bijelim diZlom
lov2xlr8 oko 16h,kod plave bolnice ceka neku macu
Rafo :lol:,toga ti ima i na dva mjesta u isto vrijeme,i nije clan foruma.CoL3 je napisao(la):danas oko 18:30 mesicni da je bio onaj clan iz neuma sa kadettom crnim GSI prije ortiješa
Ma je,kad smo bili na pisti kadet mu je u mojoj garazi a moj je golf,vidjat ces ga jos na pisti a nije on na forumu .CoL3 je napisao(la):znam momka s piste i u neumu sam ga viđao,a ti si stavljao kadetta pa sam predpostavio da nisi ti