Chuza je napisao(la):stefan je napisao(la):vidio danas noketa na vijecnici oko 3h
takoder vidjen noke,danas oko 3 kod Narodnog pozorista
GOLF TZ je napisao(la):veceras crna cetvorka kod hotela tuzla, na vratima naljepnica www.bhtuning.com .. ko je ovo bio :icon_question:
Got2b je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):veceras crna cetvorka kod hotela tuzla, na vratima naljepnica www.bhtuning.com .. ko je ovo bio :icon_question:
ako je 4 vrata iz Lukavca je i pise BH-tuning.com:lol::lol::lol:
.nOKe je napisao(la):Chuza je napisao(la):stefan je napisao(la):vidio danas noketa na vijecnici oko 3h
takoder vidjen noke,danas oko 3 kod Narodnog pozorista
chuza jel uvijek izbacis glavu kroz prozor kad skrecese :icon_confused:
GOLF TZ je napisao(la):Got2b je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):veceras crna cetvorka kod hotela tuzla, na vratima naljepnica www.bhtuning.com .. ko je ovo bio :icon_question:
zapalo mi je za oko pise- bh.tuning.com, da cetvera vrata... :icon_smile:
GOLF TZ je napisao(la):Got2b je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):veceras crna cetvorka kod hotela tuzla, na vratima naljepnica www.bhtuning.com .. ko je ovo bio :icon_question:
zapalo mi je za oko pise- bh.tuning.com, da cetvera vrata... :icon_smile:
mahe007 je napisao(la):sinoc LOVER 2 puta prolazi kraj jale,i danas Lover kod mupa
vidio sam danas i onog momka sa dobrim crnim ventom,znam da je na forumu al mu neznam nick....