Mislim da je ta, plava, plavi krov, ova web adresa, ali bez ovih felgi bude parkirana na Ilidži, u mom naselju ispred mercator prodavnice(u Pejtonu)edoze je napisao(la):danas u zenici kod glavne stanice astra bertone cabrio
ne znam cija je,ev slike,mobitelom slikao pa nisu bas extra
Bocky je napisao(la):Vidio i ja raje na vrbanji, mada pola forumasa ne znam uzivo... IGY glavni brpper...
Bocky je napisao(la):Vidio i ja raje na vrbanji, mada pola forumasa ne znam uzivo... IGY glavni brpper...
Vernes_AMG je napisao(la):mislim da sam vidio IGY-a sinoc iz pravca Buca Potoka prema Otoci , hebeni farovi
Bocky je napisao(la):hehehe..... a ti si sa leonom crnim, samo drugacije felgice nego na avataru.... sto se tice pande tako ja uvijek polazim, znam i na 2 tocka voziti ali kad nema raje na vrbanji.... :lol:
smajicemir je napisao(la):Vidio prekjuce Veku sa skodom na Vrbanji (dobar SOUND), vidio nismino auto na Dobrinji pa je isti dan vozio pored mene na po glavnoj u Sa!
Bocky je napisao(la):smajicemir je napisao(la):Vidio prekjuce Veku sa skodom na Vrbanji (dobar SOUND), vidio nismino auto na Dobrinji pa je isti dan vozio pored mene na po glavnoj u Sa!
ti si bio kad smo postavljali Ipetu stope na punta.....
vidio sinoc oko pola 3 Madzida, prosao pored princeze na alipasinu.... mene peglo drot...