roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na HusinuNadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
![]()
roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na HusinuNadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
![]()
MawiGenius je napisao(la):he vidio sam nekogal ne znam ko je samo se slucajnu okrenu pise naljepnica bhtuning ..
auto mi lici na fiat tipo ali "onaj dugi s repom ,ne kratki" tamno zelei ili je crni xD hah ne znam tacnnnnnno
na OMW-u kod merkatora![]()
GreenDevil je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):he vidio sam nekogal ne znam ko je samo se slucajnu okrenu pise naljepnica bhtuning ..
auto mi lici na fiat tipo ali "onaj dugi s repom ,ne kratki" tamno zelei ili je crni xD hah ne znam tacnnnnnno
na OMW-u kod merkatora![]()
to je Trizex 100% :lol::lol:
Oggy je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na HusinuNadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
![]()
Oggy i Funky prenocili u J E B E N O M Kladnjutako milicija naredila... bem ti recaro sjedista, nisu za spavanja nikako
smrzli smo se ko p..........ingvini![]()
bulex je napisao(la):triza neku noc u domu... u cetvrtak... ja mislim
trizex je napisao(la):Oggy je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na HusinuNadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
![]()
Oggy i Funky prenocili u J E B E N O M Kladnjutako milicija naredila... bem ti recaro sjedista, nisu za spavanja nikako
Trebali ste ostat' da se pije sta![]()
funky je napisao(la):trizex je napisao(la):Oggy je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na HusinuNadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
![]()
Trebali ste ostat' da se pije sta![]()
spor si mi nekako, mi vec popili i krenuli kuci dok si se ti nagodio krenut
.nOke sviro sam ti, pita policajac koji mi je q.. sto onako sviram![]()
Oggy je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na HusinuNadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
![]()