VR6Boki je napisao(la):Vidio Eldina i Lejlu u BMW-u se vozaju
I IGY-ev auto u BBI garazi :icon_biggrin:
Sto nesvirasD_cash je napisao(la):maloprije viden Igy ponovo.....i vedena je Bora na njoj pise Sm chip tuning....bordo boja....![]()
nermin suljagic je napisao(la):imao "a little conversation" sa suprugom pa sam malo kasnio....:lol:
nisam cesto tamo isao pa kontam hocul ili necu u interex..ti si bio iza mene,sa onom xenonima jakim![]()
SamiRX-8 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):imao "a little conversation" sa suprugom pa sam malo kasnio....:lol:
nisam cesto tamo isao pa kontam hocul ili necu u interex..ti si bio iza mene,sa onom xenonima jakim![]()
Nisam, ja sam bio ko pjesak, sa onom kesom velikom koju sam ti kontao bacit na sajbu jer se nisi micao![]()
nermin suljagic je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):imao "a little conversation" sa suprugom pa sam malo kasnio....:lol:
Nisam, ja sam bio ko pjesak, sa onom kesom velikom koju sam ti kontao bacit na sajbu jer se nisi micao![]()
ahaa...bio si mi s desne strane auta,ma dobro je to opet proslo...mogla mi je supruga biti za volanom pa bi letio zajedno s kesom u jalu,gazi ta sve...ona je ko SKY sokovi,samo nebo je granica...:lol::lol::lol: