Član
.nOKe je napisao(la):nokke je napisao(la):vidio dramica malo se potegli...al ja skrenu lijevo on nastavi pravo
jel te bar uzeo
jok ba...tu smo bili...isti...mada bi me uzeo da smo dalje isli
.nOKe je napisao(la):nokke je napisao(la):vidio dramica malo se potegli...al ja skrenu lijevo on nastavi pravo
jel te bar uzeo
GreenDevil je napisao(la):1.9TD je na startu jaci,zbog kubikaze i zbog toga sto mu se turbo pali vec od 1600rpm a kod dvice poslije 2000rpm
.nOKe je napisao(la):danas default vidjen na ciglanama sa nekom kokarom
GreenDevil je napisao(la):1.9TD je na startu jaci,zbog kubikaze i zbog toga sto mu se turbo pali vec od 1600rpm a kod dvice poslije 2000rpm
fino finoDefault je napisao(la):.nOKe je napisao(la):danas default vidjen na ciglanama sa nekom kokarom
sa buducom zenom pa stani kmico da se pozdravish nekad
p.s. juche .nOKe strasni chuner vidjen na ciglanama :lol:
emir_89 je napisao(la):vidio danas kileta-gustera kod orta. mislim da je on, nisam siguran jer ga nisam vidio u autu
guster je napisao(la):emir_89 je napisao(la):vidio danas kileta-gustera kod orta. mislim da je on, nisam siguran jer ga nisam vidio u autu
ma jesi 100% jer tu blizu radim javi se
a ja sinoc vidio bruku nekih cunera sa foruma i cak tri partole ispred interexa :lol:
cak jedan drot prico kako mu je kolega sprzio motor u bmw-u :lol::lol::lol:
mi ga zezali zbog toga fol aaa i ti se ganjas po gradu kad on odjednom ma ja sam svog sprzio na autoputu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
tako sam i ja mislio al sam se debelo zajebo, dok nisam otreso 1.6TDi 59kw.nOKe je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):1.9TD je na startu jaci,zbog kubikaze i zbog toga sto mu se turbo pali vec od 1600rpm a kod dvice poslije 2000rpm
pa tako nekako.. ja bas kad sam stao sa vedom, izvuk'o mi se prvom za pola auta, drugom jos malo i tako smo ostali sve do karaja pravca nekih (200-300m)
1.9td ima vise i obrtnog,"moderniji" motor, ima tu svasta.. vrlo mala je razlika u snazi, al je ovaj 1.9td dosta flexibilniji, no ovaj 1.9td onom PRAVOM 1.6 59kW interocoleru nebi nista mogao..
fino finoDefault je napisao(la):.nOKe je napisao(la):danas default vidjen na ciglanama sa nekom kokarom
sa buducom zenom pa stani kmico da se pozdravish nekad
p.s. juche .nOKe strasni chuner vidjen na ciglanama :lol:
zurio sam nesto tebra
sljedeci put
JD. je napisao(la):vidio sam i ja noke-a strasnog chunera sinoc, mimoisli se kod autobuske stanice... ***** li mu xenone njegove ubise.... :lol:
GreenDevil je napisao(la):tako sam i ja mislio al sam se debelo zajebo, dok nisam otreso 1.6TDi 59kw
PS dam ti da probas kad se sljedeci put vidimo pa sam zakljuci