Zato sto me ofiras non-stop medjede jedanMicky je napisao(la):Mrva je napisao(la):E jebiga micki, sto ga ti mozes zasrat
sto, sta ti je ?:icon_question:
Mrva je napisao(la):Zato sto me ofiras non-stop medjede jedanMicky je napisao(la):Mrva je napisao(la):E jebiga micki, sto ga ti mozes zasrat
Fiesta_Boy je napisao(la)::icon_evil:zvacu vam Senadu,hocu Alahham
Micky je napisao(la):Mrva je napisao(la):Zato sto me ofiras non-stop medjede jedanMicky je napisao(la):Mrva je napisao(la):E jebiga micki, sto ga ti mozes zasrat
sorry potrudicu se da te ne ofiram
Oggy je napisao(la):Ja i funky danas malo bili na kafi u sarajevu, vidjeli Chuzu..i .noke-ovog golfa, parkiran ispred tite, na nekim falcarama lezi, ostavili smo mu posjetnicu
nodiash je napisao(la):vidjam bulexa redovno...cugamo s vremena na vrijeme
.nOKe je napisao(la):Oggy je napisao(la):Ja i funky danas malo bili na kafi u sarajevu, vidjeli Chuzu..i .noke-ovog golfa, parkiran ispred tite, na nekim falcarama lezi, ostavili smo mu posjetnicu
haha
dobro ste ono nacrtali, svidja mi se pravo, ostavio sam to u autu sa unutrasnje strane :icon_smile::icon_smile:
treba si zvat na kafu..
pioneer_09 je napisao(la):vidio bulexa danas proleti juznom oko pola 10 kod higijene, i vidio quattra kod male cajapi prodje
bulex je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):vidio bulexa danas proleti juznom oko pola 10 kod higijene, i vidio quattra kod male cajapi prodje
nisam te vidio.... a vidio sam trizexa.... na slatini.... ode prema domu zdravlja... sigurno da se lijeci...